top of page
micrófono

Vocal Coaching

Coneix, entrena i perfecciona la teva veu a través de tècnica vocal, entrenament auditiu i repertori de cançons. Treballa la consciència corporal i millora la teva sensibilitat musical. Troba el teu espai per investigar, sorprendre la teva gent o preparar-te per a qualsevol audició.

Partint de la idea que la classe de cant ha de ser un laboratori d’investigació de la veu, t'ajudem, a través d’exercicis de control de l’afinació i la respiració, de consciència i tècnica vocal aplicada a cançons i de consciència postural i muscular, tinguis noció de la teva pròpia veu i aprenguis a reconèixer, a través de sensacions, les figures vocals que et permetran assolir qualsevol repte musical. Tots aquests coneixements tenen com a fonament principal l’estudi de la veu basada en l’Estill Voice Training (Voice Craft). A més, tenim molt en compte el ritme individual i les necessitats específiques de cada alumne, per això t’adjudicarem un professor en funció de les teves necessitats, aspiracions o nivell vocal.

També ens relacionarem amb un públic, a través d’audicions perquè cada intèrpret pugui experimentar la comunicació directa d'allò que expressa amb un receptor que l’escolta, reacciona i, fins i tot, opina.

CANT PARTICULAR

PREU

35€

DURACIÓ

45'

CANT COL·LECTIU

Molts cops, quan cantes, no ho fas sol, sinó que estàs en un context col·lectiu, com pot ser un cor o grup vocal, una obra de teatre musical, un concert amb col·laboracions, etc. A més de treballar la tècnica i enfrontar-te a reptes vocals, en les classes de cant col·lectives treballaràs també l’escolta, la connexió, l’empastament de veus, les harmonies vocals, la capacitat d’improvisació ...

​Màxim 4 persones per classe.

Inspiración de la iglesia

PREU

35€/pp

DURACIÓ

1h

Grabación de videos musicales
bottom of page