top of page
micrófono

Vocal Coaching

L’objectiu principal a VEU és descobrir, desenvolupar, potenciar i perfeccionar al màxim les teves habilitats vocals. Aconseguir, mitjançant un repertori de cançons variat, que siguis capaç
d’enfrontar-te a diferents estils musicals.

Reserva una sessió amb nosaltres, t'orientarem!!!

Vocal Coach

Utilitzar la nostra veu per cantar és gairebé un acte instintiu i primari que tots els éssers humans realitzem al llarg de la nostra vida. Tothom pot cantar, si vol. L’acte de cantar és un mitjà a través del qual podem sentir-nos lliures, expressar sentiments i emocions i comunicar missatges. Ens aporta molts beneficis per a la nostra salut mental, corporal i emocional, i és per això que és important que coneguem la nostra veu i en tinguem consciència

Classes de Cant Particular

Coneix, entrena i perfecciona la teva veu a través de tècnica vocal, entrenament auditiu i repertori de cançons. Treballa la consciència corporal i millora la teva sensibilitat musical. Troba el teu espai per investigar, sorprendre la teva gent o preparar-te per a qualsevol audició.

Partint de la idea que la classe de cant ha de ser un laboratori d’investigació de la veu, t'ajudem, a través d’exercicis de control de l’afinació i la respiració, de consciència i tècnica vocal aplicada a cançons i de consciència postural i muscular, tinguis noció de la teva pròpia veu i aprenguis a reconèixer, a través de sensacions, les figures vocals que et permetran assolir qualsevol repte musical. Tots aquests coneixements tenen com a fonament principal l’estudi de la veu basada en l’Estill Voice Training (Voice Craft). A més, tenim molt en compte el ritme individual i les necessitats específiques de cada alumne, per això t’adjudicarem un professor en funció de les teves necessitats, aspiracions o nivell vocal.

També ens relacionarem amb un públic, a través d’audicions perquè cada intèrpret pugui experimentar la comunicació directa d'allò que expressa amb un receptor que l’escolta, reacciona i, fins i tot, opina.

Vocal Feeling

Classes de cant especials per a alumnes de nivell avançat, on explorarem, improvisarem i, sobretot, ampliarem el teu ventall d’eines estilístiques vocals i musicals a l’hora d’interpretar un tema de qualsevol estil (Girs, Melismes, Ritmes, Precisió i Definició vocal, Gust i Musicalitat). Amb el plus de la possibilitat d’aprendre a acompanyar-te amb el piano mentre cantes.

BEATBOX, Percussió Vocal, tècniques i aplicació

Coach Beatbox de percussió vocal personalitzat segons necessitats del alumne/a, nivells i categories. Tothom pot fer Beatbox ja sigui per a un Show, per a una Competició, o per participar en Grups Vocals, Cors o Bandes de Música. El Beatbox també té aplicació en covers a Cappella. T’atreveixes a provar?

Classes individuals

Alumnes matriculats

250€

* En cas d’haver d'anul·lar una classe de cant en adults, s’haurà de fer 48h abans, sinó s’haurà d’abonar.

PREU

35€

DURACIÓ

45'

Cant col·lectiu

 

Molts cops, quan cantes, no ho fas sol, sinó que estàs en un context col·lectiu, com pot ser un cor o grup vocal, una obra de teatre musical, un concert amb col·laboracions, etc. A més de treballar la tècnica i enfrontar-te a reptes vocals, en les classes de cant col·lectives treballaràs també l’escolta, la connexió, l’empastament de veus, les harmonies vocals, la capacitat d’improvisació ...

Duos | Trios | Quartets

Els preus de les classes col·lectives*

* Els alumnes de Cant col·lectiu, han de tenir una hora fixa al més, ja que és necessari tenir una continuïtat en aquesta modalitat de cant.

* En cas d’haver d'anul·lar una classe de cant en adults, s’haurà de fer 48h abans, sinó s’haurà d’abonar la classe.

Alumnes matriculats

25€

 

per

Sessió

Alumnes no matriculats

30€

 

per

Sessió

instagram.png
facebook.png
twitter.png

MASHUPS I COVERS (individual o col·lectiva)

T’agradaria fer Mushaps i no saps com fer-ho? Mesclar diferents cançons d’una manera atractiva sempre amb coherència? T’ajudem a crear els teus covers, definir-los a nivell vocal i instrumental.

I pels més motivats, oferim un servei d’enregistrament de covers perquè tinguis material audiovisual artístic per al vostre videobook o per compartir a les xarxes socials.

Demana més informació sobre preus per email, necessitarem saber què vols enregistrar veubarcelonamusic@gmail.com

bottom of page