top of page

Tallers

Medley

Sabeu que és un Medley?

En aquesta activitat entrellaçarem diferents peces musicals a fi de explicar una temàtica, un estil, una tendència musical, una època, o un artista.

És una activitat trimestral i cada trimestre hi haurà un tema a treballar. En finalitzar cada trimestre farem un mostra del medley treballat i una gravació per vídeo d’aquest. El treball de l’activitat serà vocal, musical i escènic, tant a nivell background com a nivell solista.

  • Divendres  17:15 - 18:30h


Performing

Si t’agrada el teatre musical aquesta serà la teva classe! A Performing treballarem les tres disciplines del teatre musical a la vegada: cant, dansa i interpretació. Combinant les tres disciplines, treballarem la ment i el cos en la seva total capacitat, i podrem interpretar el que cada personatge requereixi. Prepararem peces especifiques de diferents musicals de Broadway! Prepara’t per sentir-te com una estrella?

  • Dimecres 18:15 - 19:30h


Coneixements Musicals corals

És una activitat molt necessària per la fluïdesa d’un assaig coral.

Hi ha molts moments en què dubtes com cantar certes parts d’una cançó, i la solució la tens escrita just davant, en  la partitura. T’ajudarem a entendre-la i a interpretar-la. Aquesta activitat és molt útil per totes aquelles persones que tinguin dificultats musicals per seguir un assaig coral. Treballarem, sempre d’una manera amena, la comprensió de partitures, ritme, afinació, lectura musical… tot allò que és necessiti per millorar la fluïdesa d’un assaig col·lectiu i les capacitats individuals per millorar la musicalitat.

  • Dilluns i dimecres 11:30 - 12:30h

Loops

Saps què és un Loop? La Loopstation? Un Loop és un fragment o varis fragments d’una gravació que pot ser enllaçat o repetit musicalment donant sensació de continuïtat.

En aquesta classe aprendràs a treballar amb Loopses, des de la seva gravació en directe amb la veu, instruments, un sample, beatbox… fins a la seva combinació per implementar-ho a la teva peça musical, grup, concert, show...

Activitat Enfocada per qualsevol que vulgui implementar aquesta eina: músics, cantants, dj’s, Beatboxers… acabareu fent un Loop covers i l’enregistrarem. Principalment utilitzarem la Loop Station rc-505 però també podríem treballar amb la teva, en cas que tinguessis una.

  • Dimarts 20.15 - 21:30h

 

Interpretació de Cançons

Quan cantes davant d’un públic estàs preocupat i no ocupat? A interpretació de cançons tindràs un docent que exprimirà el màxim de tu a nivell interpretatiu. És una activitat grupal en la qual jugaràs amb les cançons proposades, els hi donarem la volta a nivell emocional i farem que et sorprenguis i que sorprenguis els espectadors. Ens deixarem anar, i perdrem la por o la sensació de pressió a l'hora de cantar en públic.

  • Dissabtes 12.30 - 14.00h

Laboratori Vocal

En aquest taller, no hi ha professor, hi ha un guia.

L’objectiu és que tots junts puguem fer experimentacions vocals, descobrir on podem arribar amb la veu en quant a sons vocals, buscant i combinant sonoritats vocals i corporals. Ningú no saps què passarà, ni nosaltres. T’animes?

Demana més informació sobre preus i horaris per email, ens adaptem veubarcelonamusic@gmail.com

Els preus dels tallers

Medley

40€/

mes

Performing

40€/

mes

Loops

30€/

mes

Coneixements
musicals

corals

40€/

mes

45€/

mes

Interpretació
de cançons

twitter.png
instagram.png
facebook.png
bottom of page