top of page

Andrea Ibáñez

El seu primer contacte amb el món de la dansa va ser als 4 anys a l’escola Laumar. La seva formació artística va continuar a Coco Comín on es va graduar amb el títol de Comedia Musical. També s’ha format a Nova York (Broadway Dance Centre), a Londres cursant la formació professional (Program68) a Studio68, i a França (École James Carles).

Ha format part del grup musical SP3 (Club Super 3) com a ballarina i actriu. Ha actuat en el Casino de l’Aliança en el musical Backstage. I va tenir el plaer de ballar en el Teatre Coliseum acompanyant el grup vocal Soundsix.
 

A Londres va realitzar l’espectacle Identity amb la companyia de Christopher Tendai en el teatre The Young Actor’s theatre. A més, va participar en l'esdeveniment Up Front de la mà de la coreografa i directora de Studio68, Tamara Kramer.
 

Com ha professora ha impartit classes de jazz i funky en les escoles Dance Studio i Espai Laumar i ha coreografiat la coral Silencis Conjunt Vocal a Aules. A més, ha organitzat diverses masterclasses de Heels.

Edgar
Martínez

Neix a Tarragona, on inicia classes de música i piano. Més tard, amplia els seus estudis de cant i teatre musical a l’escola Aules, amb el Recorregut de Formació Professional en Intèrpret de Teatre Musical. Obté el 8è grau de Cant amb una menció especial per l’ABRSM (Associated Board of the Royal Schools of Music del Regne Unit), i es forma amb els estudis de tècnica vocal “Estil Voice Training” amb Helen Rowson i Paul Farrignton.
 

Fa més de 12 anys que va començar la seva trajectòria professional, i des de llavors no ha parat de treballar en diferents espectacles musicals com a cantant i intèrpret. Ha participat en diferents títols de renom com “Fama, el Musical” (Nick Piazza), “Los Miserables” (Marius Ponmercy), “Rent”, “Broadway a Cappella”, “Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia” (Geronimo), “Per si no ens tornem a veure”, “El cau de mil secrets” (Graziel), “Joseph i l’increïble abric en Technicolor” (Joseph), entre d’altres. A més, durant dos anys, ha estat viatjant arreu del món com a cantant principal en un dels creuers de luxe més importants de la companyia MSC.
 

Fa més de cinc anys que es dedica a la docència i imparteix classes, xerrades i cursos de tècnica vocal i teatre musical a diferents escoles de Barcelona i arreu de Catalunya. Actualment segueix compaginant la seva vida artística d’actor-cantant amb la docència.

David
Davbeat

Rep formació en Dansa Urbana a través de MasterClasses a Vigo.

Amb el Beatbox ha sigut autodidacte, des de ben petit, a través del joc i la imitació. No és fins els 19 anys que comença a participar en Grups Vocals i a treballar professionalment com a beatboxer i ballarí. Participa en diferents concursos de TV: Got Talent 2018 Madrid, Acapela 2017 Madrid entre altres.

A la vegada, imparteix com a presentador i showman a competicions, workshops, 
events com; O Marisquiño, Festival Urban Music Days La Maquinista, La Mercè El Ritme al Carrer…
 

Professor de classes particulars, grupals i workshops de Beatbox, Looper i Dansa Urbana a escoles com; Luthier, Aules, Art Music, entre d'altres.
 

Participa a competicions com Zoombeats.
Summer Battle
 2014, Nacional Beat Box Hop 2016, 4a posició i 5a posició de Spanish Beatbox Batlle Loop Station 2017.
 

Marta 
Trujillo

Comença la seva formació musical als set anys estudiant solfeig i violí (Diaula), que més endavant complementa amb classes de cant, interpretació i dansa (Memory, Aules, La Bobina).
 

El 2010 forma part del grup musical Itaca Band com a cantant principal, formació amb la qual grava el disc La Selva.
 

El 2012 deixa la banda per centrar-se en la seva carrera en solitari i protagonitza l'espectacle multidisciplinari Home enamorat, dirigit per Jordi Soler Company. Aquest mateix any entra a formar part de la companyia de teatre sensorial Decàlm (Camí a Decàlm - 2012,
Bacus - 2013 i Liberalia - 2014) i el 2013 crea i protagonitza, al costat d'Iñaki Mur, l'espectacle musical Popsters.
 

Durant els següents anys ofereix concerts com a cantant solista, acompanyada per diferents formacions.

En 2016 entra a formar part del grup vocal Sound Six, amb el qual participa en la quarta edició del programa musical Oh Happy Day (TV3), on quedaran finalistes.
 

En 2018 forma part dels espectacles 'Divas', 'Jukebox' i 'Els Sants' a Gatsby Barcelona.

Mikel Herzog

Component del duo Los Herzog ,juntament amb el seu germà. Amb un primer disc al mercat i un parell de gires promocionals per Espanya i Llatinoamèrica.
 

Semifinalista de la tercera edició de La Voz amb el duo Los Herzog.

El 18 de maig de 2013 participa com a artista convidat amb el dúo Los Herzog al concert Nina 30 Anys celebrat a l'auditori de Girona.
 

L'any 2004 participa com a vocalista juntament amb la seva mare i el seu pare a la Gala benèfica Me Olvidé De Vivir de la Fundación Reina Sofía, dedicada a l'Alzheimer, celebrada al Palacio de Deportes de Vistalegre amb la cançó Aquí Estoy Yo.
 

Interpreta el personatge protagonista masculí de Tommy al musical Carrie al teatre Gaudí de Barcelona (2018/2019).
 

Tenor I de l’espectacle Broadway a Cappella al Teatre Condal de Barcelona (2018/2019).

Interpreta el personatge de Barth al musical Paràsits al Teatre Regina de Barcelona (2019).

Ha realitzat estudis al Grau Superior de Música al Liceu de Barcelona en l'especialitat de Piano Clàssic.
 

Ha realitzat estudis de Grau Superior de Música al Liceu de Barcelona en l'especialitat de Piano Clàssic.

Ha realitzat recorregut de Formació Professional a l’escola AULES.

facebook.png
instagram.png
twitter.png
bottom of page