top of page

Equip

Gerard
Ibáñez

És el director del centre i fundador de VEU.

La seva formació oficial va començar estudiant el Grau Professional en Cant Líric al conservatori municipal de Barcelona i Direcció Coral a la FCEC (Federació d'Entitats Corals de Catalunya).  En cant modern ha estudiat "Estil Voice Trainning System" amb Paul Farrington i Helen Rowson i és titulat com a intèrpret Professional de Teatre Musical a l'escola Aules de Barcelona. 

Després de guanyar la primera edició del programa de TV3 "Oh Happy Day", va ser contractat com a Coach Vocal i posteriorment com a crític musical al programa "Divendres" de la mateixa cadena (TV3). Actualment, professor de Cant Coral a "Operación Triunfo" a la plataforma Amazon Prime Vídeo.

Realitza classes de cant, dirigeix els cors de SomRiures i Altaveu i és el director musical del taller de teatre musical i Clips Musicals.

Sara
​López

Inicia la seva formació al Conservatori de Can Roig Torres de Santa Coloma de Gramanet, amb el pas dels anys decideix enfocar-se més a les arts escèniques a l'escola Eòlia amb el pla de Cant i, al 2010 a l'escola Aules de Barcelona. Allà realitza interpretació de cançons, dansa i workshops. 

A nivell professional, des del 2011 forma part del grup vocal Deudeveu, guanyadors del concurs Oh Happy Day de TV3. A més, participa en gires de teatre escolar i familiar en castellà i anglès per Catalunya i se la veu com a actriu-cantant al musical "Carrie" que es va fer al Teatre Gaudí de Barcelona i que va guanyar el premi a Millor Musical Off en els Premis de Teatre Musical.

Realitza les classes de cant com a vocal coach els dimarts i els dimecres.

IMG_0016_edited.jpg

Joana
Mas

Cantant i docent Barcelonesa, comença la seva carrera amb 5 anys formant part del cor del programa "El Club Super 3" fins els 13 anys.

Ha col·laborat en diferents grabacions de CD com a corista i anuncis publicitaris, finalista del programa "Oh Happy Day" amb el grup Sound Six i participant del concurs "Factor X" amb el grup vocal UNA. A més, va ser integrant del grup Broadway Acappella i és cantant d'orquestres.

Té formació en solfeig i piano al conservatori de Badalona. Es va formar en l'àmbit de teatre musical a l'escola Coco Comín i a Aules. Per altra banda, el seu recorregut acadèmic es complementa amb els estudis dels mètodes "Estill Voice Trainning", "Complete Vocal Technique" i "Speach Level Singing"

Realitza classes de cant com a vocal coach els dilluns.

Jaime
Calvet

Vocal Coach de la Llagosta, comença la seva formació el 2010 en Teatre Musical a l’Escola Memory on va descobrir el seu interès i passió pel funcionament de la veu i les patologies vocals.

 

A partir d’aquí ha realitzat els cursos d’Estill Voice Training, el qual li va proporcionar una base sòlida i valuosa i, seguidament es va començar a preparar per realitzar l’examen d’Estill Figures Proficiency. Ha pogut aprendre amb experts molt coneguts en el camp dels coach vocal com Tatiana Botella, Mamen Márquez, Javi Prieto, Yasmina Azlor, Rut Camps i Gerónimo Rauch.

A més, té coneixements sobre la disfonia infantil i foniatria-logopedia. Actualment treballa i col·labora amb la Dr. Arias-Botella amb pacients que necessiten una teràpia foniatrica post operatòria.

Realitza classes com a vocal coach els dilluns.

Aina
Vallès

Vocal coach, cantant, violoncel·lista i actriu de teatre musical. Inicia la seva formació estudiant el Grau Professional de Música al Conservatori municipal de Música de Barcelona. Allà descobreix la seva passió pel món del cant i el teatre i decideix cursar simultàniament la Formació Integral Professional de teatre musical a l'Escola Memory. Aquí rep també la formació d'Estill Voice Training amb la Sònia Rodríguez i la Helen Rowson. 

El seu recorregut com a actriu de teatre musical professional conta amb les participacions a musicals al Teatre Almeria i al Teatre Gaudí de Barcelona. A més participa com a violoncel·lista i cantant en diverses formacions i espectacles, entre ells al Petit palau del Palau de la Música Catalana. Per altra banda, també ha doblat veus cantades d'algunes pel·lícules d'animació.

 

Des del 2017 es dedica al vocal coaching de cantants de diverses edats i nivells així com a la pedagogia musical. Actualment, també està finalitzant els estudis Superiors de Música en l'especialitat de violoncel i cant històrics a l'Escola Superior de Música de Catalunya i s'està formant per obtenir la certificació d'Estill Figures Proficiency.

Realitza classes com a vocal coach els dijous.

bottom of page