top of page

Dansa

Fusion Dance
 

A Fusion Dance treballarem el contemporani barrejat amb tècnica modern jazz i amb dinàmiques de moviment del hip hop. Explorarem diferents textures de moviment i millorarem la flexibilitat i la tècnica. Tot això sempre ballant des de la sensibilitat i fent ús del cos com a mitjà per expressar.

 

  • Divendres de 17.30 a 18.45h

Heels
 

Explora la teva sensualitat i la sensació de fortalesa a través dels talons. A Heels treballarem la tècnica de com caminar i aprendrem coreografies on els talons ens demanaran un control diferent del nostre cos. És un estil de dansa amb molta expressivitat i sensualitat sempre ballant des de l’elegància. Tant és l’edat o el sexe. Només calen ganes de passar-ho bé i sortir de la nostre zona de confort!
 

  • Dijous  11.30 - 13.00h (grup 1)

  • Divendres  20.15 - 21.45h (grup 2)

Videography
 

T’agradaria sentir-te com en un videoclip? Això és Videography! Cada dos mesos treballarem una coreografia amb canvis de formacions, posada en escena i vestuari. Tindràs l’oportunitat d’aprendre dansa a la vegada que crees un projecte. El procés de creació finalitzarà amb la gravació de la peça i tindreu total disposició del material audiovisual. L’estil de dansa que treballarem és el Comercial.

  • Dimecres  21.00 - 22.15h


 

Breaking Kids i Breaking Adults
 

Coneix el món del break dance des dels orígens de la cultura urbana Hip Hop! Treballaràs diferents estils de hip hop, i, alhora, adquiriràs  molta fortalesa corporal!

Treballaràs Top Rocks, Go down Go up, Footworks, Back Rocks, Threads, Freezes, Power moves, Acrobàcies i molts altres moviments. Prepara’t per donar voltes!

  • KIDS Dimarts  17.15 - 18-30h

  • ADULTS Dimarts  18.45 - 20.00h

Els preus de les classes de dansa

Fusion Dance

40€/

mes

Heels

40€/

mes

Breaking
Kids

30€/

mes

Videography

45€/

mes

35€/

mes

Breaking
Adults

twitter.png
instagram.png
facebook.png
bottom of page